0
Sub-Total:  0,00

Geen producten in je winkelmand.

100% Veilig afrekenen!

Temperatuur regelaar

Controlicon biedt een grote hoeveelheid aan verschillende soorten temperatuur regelaars:

Analoge Regelaars – Wordt gebruikt om de temperatuur makkelijk te regelen. De temperatuur regelaar kan gemakkelijk worden ingesteld op de gewenste temperatuur doormiddel van de draaiknop.

✓ Koeling Regelaars – Onze koeling regelaars zijn speciaal ontworpen voor het regelen van de temperatuur in koelingen, koelcellen, vriezers, airconditioners, ijsmachines, vriescellen en koelhuizen.

✓ Quadro 4 x PID Regelaar – De 4 Zone PID Regelaar is ontworpen voor meten en regelen van de temperatuur. De controller registreert de temperatuur van 4 verschillende zones. De controller kan gebruikt worden in vele toepassingen door hun gemakkelijke en geavanceerde functies.

✓ Standaard Temperatuur ON/OFF – Onze standaard on/off temperatuur regelaars kunnen op veel verschillende toepassingen gebruikt worden voor het meten en regelen van de temperatuur via een relais of SSR uitgang.

PID temperatuur regelaar – De PID temperatuur regelaars worden gebruikt bij het nauwkeurig en efficiënt regelen van de temperatuur. Door de interne PID regeling worden externe verstoringen snel weg geregeld.  Daarnaast beschikt de regelaar over een auto-tune en self-tune functie.

✓ Verwarming Regelaars De verwarming regelaars worden in veel toepassingen gebruikt. Met hun universele proces input, multifunctionele controle-uitgangen, instelbaar alarm functies, seriële communicatie-eenheid en input/output modules.