Universele Converter

Universele Transmitter

De universele transmitter is een veelzijdig apparaat dat is ontworpen om te werken in verschillende toepassingen waarbij temperatuur- en vochtigheidsmetingen nodig zijn. Het is een compact apparaat met een breed scala aan functies dat gemakkelijk te gebruiken is.

Werking

De transmitter werkt door de spanning of stroom van een sensorsignaal te meten en deze om te zetten naar een 4-20 mA/2-10V uitgangssignaal. Het apparaat kan ook worden gebruikt om temperatuur- en vochtigheidswaarden te meten door middel van sensoren die zijn aangesloten op de daarvoor bestemde aansluitingen op het apparaat. Het kan worden geconfigureerd via de meegeleverde software of via de knoppen op het apparaat zelf.

De universele transmitter biedt een breed scala aan functies, waaronder een instelbare linearisatiecurve om instelbare meetwaarden te geven. Bovendien heeft het apparaat verschillende materiaalselecties om aan verschillende toepassingsbehoeften te voldoen, zoals corrosiebestendigheid en explosieveiligheid.

Toepassingen

De universele transmitters worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals de farmaceutische industrie, de voedselindustrie, petrochemische industrie en HVAC-toepassingen. Het kan worden gebruikt in combinatie met sensoren om de temperatuur en vochtigheid te meten in verschillende omgevingen.

Samengevat

De Universele Transmitter is een veelzijdig apparaat dat in verschillende toepassingen kan worden gebruikt om temperatuur- en vochtigheidsmetingen uit te voeren. Het biedt verschillende functies en configuratiemogelijkheden, en is gemakkelijk te gebruiken.