0
Sub-Total:  0,00

Geen producten in je winkelmand.

100% Veilig afrekenen!

Generator Controller

Controlicon biedt een grote hoeveelheid aan verschillende generator controllers:

Trans (mini) AMF – Automatische schakeling van netspanning naar generator bij een uitval van het net.

Trans AMF SYNCHRO – De AMF SYNCHRO is ontworpen om een generator set te synchroniseren met de netvoeding. Het apparaat regelt: de omschakeling van de netvoeding naar de aggregaat voeding of loopt aggregaat parallel met de netvoeding naar bieden oplossingen voor no-break, peak looping en peak save power.

Trans (mini) AUTO – Deze generator controller zorgt voor het automatisch starten en stoppen van de motor en beschermt het generatorsysteem. Automatische en handmatige bediening is mogelijk.

Trans (mini) ATS – De controller zorgt voor de spanningsbewaking voor beide bronnen en voor automatische omschakeling. In het geval van een storing in de bronspanning, wordt de relaisuitgang voor starten op afstand bekrachtigd en de controller brengt de belasting automatisch over van de ene bron naar de andere.

Trans Key (display) – Handmatig de motor starten en stoppen, automatische uitschakeling bij storing. Geeft alarm- en statusinformatie.

Trans Crank – Deze controller wordt gebruikt om de motor te starten en te stoppen, en om de operationele status te controleren.

✓ Trans MiniPump – Deze controller zorgt voor het automatisch starten en stoppen van de motor. Ook beschermt de controller het pompsysteem.

Accessoires – Communicatie kabel, USB kabel, trans acculaders, I/O blok, trans dual en convertor unit. De accessoires zijn zo goed als allemaal geschikt voor alle generator controllers van de trans serie.

✓ Communicatie Modules – Communicatie modules worden gebuikt als uitbreiding van je generator controller.