Generator Controller

Wat is een Generator Controller?

Een generator controller is een controller die zorgt bij een uitval van het net voor een schakeling van netspanning naar de generator, ook hebben wij als Controlicon generator controllers die losstaan van het net en zorgen dat er op bijvoorbeeld een schip altijd stroom is. De generator controller zorgt ervoor dat de motor van de generator aan en weer uitgaat. Zowel automatische– als handbediening is mogelijk. Door deze generatorregeling loopt alles vlekkeloos door en komt u niet voor verrassingen te staan.

Hoe werkt een Generator Controller?

Zowel automatische als handmatige bediening op de generator controller is mogelijk. Er is ook een testmodus beschikbaar die de generator laat draaien zonder de belasting te nemen. Het apparaat heeft een dubbele werkfunctie. Bij een stroomuitval groep met hoge prioriteit start de controller en neemt de last op zich. Als beide groepen geen prioriteit hebben krijgt de groep met de minste werkuren de taak om de lading op zich te nemen.

Ons aanbod

Voor een vergelijkingstabel van de verschillende generator controllers en hun functies zie: Vergelijkings tabel

Toelichting

Met de verschillende generator controllers van Controlicon zijn er veel regelingen mogelijk om te zorgen dat er altijd elektriciteit beschikbaar is. Controlicon heeft controllers die automatisch de generator starten en stoppen. Ook hebben wij generators die een logging bijhouden. Ook kunnen er verschillende metingen bijgehouden worden zoals temperatuur, oliepeil etc. Controlicon heeft controllers die handmatig of automatisch de generator kunnen laten starten of stoppen. Er zijn ook controllers die uw hoofdstroommotor synchroon kunnen laten lopen met de netspanning. Twijfelt u welke generator het beste voor u van toepassing is? Dan kunt u contact met ons opnemen en wordt u geholpen door een van onze experts.

Controlicon

Wij als Controlicon denken zoveel mogelijk mee met onze klant zodat we het juiste advies kunnen geven. We proberen altijd zo goed mogelijk klaar te staan en zorgen ervoor dat onze producten op voorraad zijn zodat we snel kunnen leveren. Ook bieden wij de hoogste kwaliteit. Onze service is onze kracht, wij kunnen bij u op uw locatie de generator controller installeren en in bedrijf stellen tegen een scherp uurtarief! Wij zijn sterk in het geven van technisch advies dus heeft u een vraag of twijfelt u ergens over? Neem dan hier contact met ons op! U wordt geholpen door een van onze specialisten.