Bestelinformatie

logofront

Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland:

  • Normale verzending € 7,25
  • Spoed verzending € 100,-

Verzendkosten België :

  • Normale verzending € 13.00

GRATIS VERZENDING VANAF €75,00

Levertijd
Wanneer het artikel op voorraad is bedraagt de levertijd 24 uur. In alle overige gevallen wordt u op de hoogte gesteld wanneer het component geleverd zal worden.

Spoedverzending
Als u kiest voor spoedverzending dan worden de artikelen direct verzonden d.m.v. een koerier. U bent dan verzekerd van een zo kort mogelijke levertijd.

Verzending per post
U kunt uw bestelling laten bezorgen door PostNL. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door u aangegeven adres. Bij ontvangst van uw bestelling zal de medewerker u vragen om een handtekening voor ontvangst. Mocht u niet thuis zijn als de bestelling bij u wordt aangeboden dan zal de bezorger een kennisgeving bij u in de bus achterlaten.

Let bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op eventuele beschadigingen. Met het tekenen voor ontvangst van het pakket verklaart u dat het pakket in goede orde is ontvangen. Mocht het pakket beschadigd zijn dan kunt u het pakket weigeren.
Orders worden gratis verzonden bij normale verzending.

Zelf afhalen bij Controlicon
U kunt uw bestelling afhalen bij ons in Werkendam. Zodra uw bestelling gereed is voor afhalen nemen wij telefonisch en/of via email contact met u op.
U dient te wachten op het afhaalbericht. Indien u nog geen afhaalbericht van ons heeft gekregen ligt uw bestelling dus nog niet voor u klaar!

Afhalen Werkendam:
Altijd op afspraak!

Controlicon
Meetlat 15
4251 LX Werkendam
(maandag t/m vrijdag: 8.30 - 17.00 uur)