Accessoires

Accessoires

De accessoires die Controlicon aanbiedt worden voornamelijk gebruikt om extra functionaliteiten aan onder andere machines toe te voegen of om processen compleet te maken.

Ons aanbod

Controlicon biedt de volgende accessoires aan:

  • Interface modules  – deze zorgen voor de verbinding van elektronica op besturingsniveau.
  • Kabelmarkering – als u veel draden door elkaar heen heeft lopen is het handig om dit overzichtelijk te maken met een kabelmarkering. Hierdoor is het duidelijk welke kabel naar welk apparatuur loopt.
  • Siliconen Afdichting
  • USB-Kabel
  • WCD DinRail – als u gebruik maakt van een DIN-rail kunt u onze WCD hier perfect op aansluiten.

Controlicon

Wij als Controlicon denken zoveel mogelijk met u mee zodat we het juiste advies kunnen geven. We proberen altijd zo goed mogelijk klaar te staan voor onze klanten en zorgen ervoor dat onze producten op voorraad zijn zodat we snel kunnen leveren. Ook bieden wij de hoogste kwaliteit. Onze technische experts zijn sterk in het geven van advies welke accessoires het beste voor u van toepassing zijn. Onze service is onze kracht, wij kunnen op locatie uw producten installeren tegen een scherp uurtarief. Heeft u verdere vragen of twijfelt u ergens over neem dan hier contact met ons op! Onze technische experts staan u graag te woord.