Temperatuur Regelaar ESM-4420,24V,Multi Input,2xRelais+1xSSR O

Generator Controller

EMKO Generator Controllers:
De Generator Controllers van Emko bieden u de mogelijkheid uw generator automatisch te starten en te stoppen wanneer dat nodig is. 

Accessoires:
Met deze accessoires kunt u uw generator controller uitbreiden met bijvoorbeeld extra in- en outputs. Ook is er een DUAL module beschikbaar waarmee u twee generatoren kunt aansturen via één generator controller. En met de trans acculader kunt u de startaccu van uw generator opladen en eventuele storingen detecteren. 

Communicatie Modules:
Controlicon biedt verschillende Emko communicatie modules aan. Met deze communicatie modules kunt u uw generator controller ook op afstand bedienen. U ontvangt bijvoorbeeld een sms-bericht of een e-mail bij storing. Daardoor bent u in staat sneller te reageren bij een eventuele storing. Ook heeft u de mogelijkheid een sms bericht naar de generator controller te sturen, en als reactie daarop een statusupdate ontvangen.   

De EMKO Trans Key Serie:
De generator controllers in de trans key serie verschillen niet veel van de andere generator controllers. Het grote verschil tussen de generator controllers in de Key serie en andere generator controllers is dat de controllers in de key serie door middel van een sleutel uit te schakelen zijn. Daarmee kunt u de module helemaal spanningsvrij maken, waardoor deze veel minder energie gebruikt in vergelijking met ander generator controllers.  

De Trans Serie:
De generator controllers is de trans serie zijn generator controllers met veel mogelijkheden. Ze hebben standaard configureerbare in- en uitgangen, en zijn uit te breiden met een I/O module en diverse communicatie modules.   

Trans Mini Serie:
De generator controllers van de trans mini serie zijn vergelijkbaar met die in de trans serie. Het grote verschil tussen deze twee series is, zoals de naam al laat vermoeden, dat de controllers in de trans mini serie kleiner zijn. Deze generator controllers hebben standaard minder functies en zijn compacter. Ook kunt u deze controllers uitbreiden met communicatie modules.  

 

 

Accessoires
Accessoires
Communicatie Modules
Communicatie Modules
Generator Controller Key Serie
Generator Controller Key Serie
Generator Controller Trans Serie
Generator Controller Trans Serie
Generator Controllers Trans-mini
Generator Controllers Trans-mini